StyretStyret i Biofoto Sørlandet 2018 / 2020
 
konstituerte seg mandag 15. februar
Om den enkelte i styret - se nedenfor

Andre verv eller oppgaver - se lengst nede på siden


- - -


Leder - Ingvald R. Ingebretsen 


KontaktinfoTlf: 


- - -


- - -

Nestleder - Caroline Frøytlog Strømland 

Caroline kommer opprinnelig fra Flekkefjord, og er tilflytter til Kristiansand. Hun fikk sitt første kamera i 2007, og har siden da vært interessert i fotografering. Caroline er glad i turer både i fjellet og ved havet, men har nok en forkjærlighet for Lista. Hun reiser titt og stadig ut dit med kameraet på tur i all slags vær og vind. I tillegg blir det fotografering på turer ute med hunden sin. Caroline vil fungere som nestleder i denne perioden. 


Kontaktinfo
carolinefroytlog@gmail.com
Tlf: 95817128

Sekretær - Kai-Erik UlebergKai-Erik er opprinnelig venndøl, og bor nå i Lillesand. Han kjøpte sitt første kamera rett etter konfirmasjonen (forrige årtusen), men har først siden 2013 virkelig tatt opp fotograferingen igjen. Han fotograferer oftest det han måtte se som vekker interessen når han rusler tur med bikkja rundt i skogen der han bor. Han har uansett problemer med å være på tur uten å ha minst ett kamera med, noe som blir kommentert av barna fra tid til annen når hele familien er på tur. Han vil fungere som sekretær i lokallaget den neste perioden.Kontaktinfo
kai-erik@bjeffet.com
Tlf: 90119778- - -
Kasserer - Erik Kristensen
Erik Kristensen på Hove under en fototur i regi av BFS
Foto: Anne-Lise Stangenes

 
Erik er fra Mandal og har drevet med fotografering fra ungdommen av. Natur har alltid vært motivområdet; både fra turer utenbys og i nærområdet. Erik har bodd noen år på Sunnmøre og var da med i Biofoto der. Han ble med i Sørlandsavdelingen da den startet. Han sier han har stor glede og nytte av å dele bilder og erfaringer med andre med samme hobby.

Erik (2016/2020) er ansvarlig for foreningens økonomi og fører regnskap, betaler regninger, og holder orden på både bankkonto og kasse m.m.


Kontaktinfo
kristensen_erik@hotmail.com
Tlf: 93 09 07 04
- - -
- -
- - -

Revisor 2012/18
Bjørn Vidar OlssonValgkomité 
---
---