StyretStyret i Biofoto Sørlandet 2017 / 2018
 
konstituerte seg mandag 16. januar
Om den enkelte i styret - se nedenfor

Andre verv eller oppgaver - se lengst nede på siden


- - -


Leder - Annette Wimme Høyland
Annette på tur
Foto: Anne Kamilla W. Høyland


Annette er oppvokst på Fevik, men kjærligheten førte henne fra havet til innlandet i Songdalen. Her blir hun nok boende selv om savnet etter bølgeskvulp fortsatt er sterkt til stede.

Fotografering har hun drevet med siden hun var jentunge, men det er først de siste 16 åra at fotointeressen har tatt av. Kameraet er alltid med på tur, enten den er kort eller lang; til familiens, til tider, store frustrasjon.

"Det er bedre å ha en skrue løs,
enn å være så igjenskrudd at en ikke er åpen for noe"
Annette (2017/18) har hovedansvaret for driften av BioFoto Sørlandet sammen med resten av styret, og medlemmene. Hun leder møter, er styrets hovedkontaktperson utad ift. sentralstyret, samarbeidspartnere, pressen osv. Hun har også innsyn i, og oversikt over det som skjer i lokallaget, sender ut informasjon til medlemmer, samarbeidspartnere, andre fotoklubber osv. Har også ansvar for Facebook.Kontaktinfo


wimme72@hotmail.com
Tlf: 41 28 46 63 


- - -Nestleder - Kenneth Pedersen

 Bilde og tekst om Kenneth kommer


Kenneth  (2016/18) tar over lederens oppgaver ved dennes fravær.
Han har ellers ansvar for Månedens Foto, blogg, m.m.

Kontaktinfo


- - -


Sekretær - Lillian Tveit

Foto: Asbjørn Lie

Lillian er født som Venndøl, men bor nå på Tveit i Kristiansand. Fotointeressen har vært til stede siden foto var valgfag på ungdomsskolen på 80-tallet engang. Likevel var det nok DSLRèn som ble kjøpt 20 år senere som satte fart på interessen, og de siste årene har denne bare økt. Det og ut i naturen på jakt etter motiver er lykken i livet, enten det er i nærområdet på Tveit, under vann eller i utlandet. Ulike former for dyreliv er særlig ettertraktede motiver. Lillian er også medlem av Norsk zoologisk Forening.


Lillian er sekretær i Biofoto Sørlandet for perioden 2017/2019


Kontaktinfo
lillitve@gmail.com
Tlf: 98843318


- - -
Kasserer - Erik Kristensen
Erik Kristensen på Hove under en fototur i regi av BFS
Foto: Anne-Lise Stangenes

 
Erik er fra Mandal og har drevet med fotografering fra ungdommen av. Natur har alltid vært motivområdet; både fra turer utenbys og i nærområdet. Erik har bodd noen år på Sunnmøre og var da med i Biofoto der. Han ble med i Sørlandsavdelingen da den startet. Han er også med i Mandal fotoklubb og sier han har stor glede og nytte av å dele bilder og erfaringer med andre med samme hobby.

Erik (2016/2018) er ansvarlig for foreningens økonomi og fører regnskap, betaler regninger, og holder orden på både bankkonto og kasse m.m.

Kontaktinfo
kristensen_erik@hotmail.com
Tlf: 93 09 07 04
- - -- - -

Styremedlem - Hilde SkiffardHilde er utdannet innen biologi og filosofi ved UIA, og karakteriserer seg selv som opplevelsesbiosof, da interessen ligger i å være ute i naturen, med eller uten kamera. Hennes motto er "hjemme bra, men borte best". Hun er veldig glad i å reise, spesielt til avsidesliggnede områder med dårlig vær og barsk natur. I 2015 oppfylte hun en drøm om å besøke Falklandsøyene og Sør-Georgia. Turen varte i tre måneder, og den har på mange måter definert henne som den fotografen hun er i dag. Før holdt hun seg inne i dårlig vær, men nå er det de dagene hun verdsetter mest fotomessig!

Hun er ivrig havfisker, og aktivt medlem av Norges Havfiskerforbund. I 2016 ble hun norgesmester i dameklassen, noe som var stor stas. Om sommeren finner du gjerne henne, og "Frida"på 14 fot, ved Grønningen Fyr. Hun er også medlem av Norsk Zoologisk Forening Sørlandsavdelingen og Norges Havfiskerforbund.

Hilde er styremedlem i Biofoto Sørlandet for perioden 2017/2019


Kontaktinfo


- - -


Styremedlem - Elisabeth Syvertsen


Foto: Otto M. Syvertsen
Elisabeth er fra Mandal, og liker å fotografere det meste, om det er over eller under vann. Spesielt det magiske og underfundige dyrelivet i havet ligger hennes hjerte nært. Så en tur under vann med kamera er alltid en lykke for henne. Hun er i sitt ess når hun hører måkeskrik og bølgeskvulp, og ser sola gå ned i horisonten. Siden hun bor på Skjernøy er dette et herlig utganspunkt for henne til å ta kortreiste fototurer rundt på øya. Men det er også kjekt og ferdes rundt om i distriktet på leit etter nye motiver å feste på minnebrikka. Ut på tur, aldri sur.
I tillegg til å være medlem i BioFoto, er Elisabeth også medlem i Mandal fotoklubb.


Elisabeth er styremedlem i Biofoto Sørlandet for perioden 2016/18.
Ønsker du en kaffeskvett, en kopp te, et kakestykke på møtene, følg kaffeduftene så finner du kaker, og slå gjerne av en prat med Elisabeth i samme slengen?
Hun har også ansvar for litt innkjøp, bloggen, Facebook m.m.

Kontaktinfo
aesyvertsen@yahoo.no
Tlf: 41 10 05 47Revisor 2012/17
Bjørn Vidar OlssonValgkomité 2016/2017
Anne-Lise Stangenes
Tore MoyAnnet


Stemmeopptellere
 Månedens foto 2017Arbeidsgruppe
Nasjonal Fotovandring